Author: GPblog

Wat weet jij over de Grand Prix van Spanje?

Test nu je kennis over de Spaanse GP in de GPblog Quiz!

Knowledge quiz
Questions 10
Criteria 70% to pass
Difficulty Normal
Play as logged
user
Get stats, badges and other cool features
(after login you will be redirected back to this page)

Play with friends competition
in real time
Online quiz competitions for the best score
Challenge your friends in real time
Create a competition of this quiz and see who of your friends gets the highest score. Share it, engage your friends and challenge them in real time to get the best score. Learn more about quiz competitions
Written in: Dutch (Nederlands, Vlaams)

In 2016 behaalde Max Verstappen tijdens zijn debuut voor Red Bull gelijk zijn eerste raceoverwinning op Barcelona. Welke coureur wist hij geruime tijd achter zich te houden?

Vanaf 1991 werd de Spaanse Grand Prix verreden op Circuit de Catalunya nabij Barcelona. Welk circuit organiseerde hiervoor de Spaanse Grand Prix?

Circuit de Catalunya is al enige jaren de thuisplaats voor de Formule 1 wintertest. Sinds dit jaar zijn het aantal testdagen echter ingekort. Hoeveel dagen hebben de teams dit seizoen getest?

Wie won de Grand Prix van Spanje 2019?

Tussen 2008 en 2012 stond er naast Barcelona nog een Spaans circuit op de kalender als de GP van Europa. Welke Spaanse stad organiseerde destijds een stratenrace?

In 2015 maakte Carlos Sainz jr. zijn debuut in de F1, maar dat jaar was er nog een Spaanse coureur die debuteerde in de Formule 1. Wie was dat?

In 1991 werd Circuit de Catalunya opgeleverd. Welk groot evenement (buiten de F1 om) maakte een jaar later gebruik van het circuit?

De GP van Spanje 1975 is een van de dieptepunten uit de geschiedenis van de F1. Het circuit werd door de coureurs als onveilig geacht. Om welke reden waren de leden van de GDPA boos?

Welk team is in de geschiedenis van de Spaanse Grand Prix het meest succesvol. Welk team heeft in Spanje de meeste overwinningen gepakt?

Hoeveel bochten heeft het circuit de catalunya in F1 layout?

Results of quiz competition

  Results

SHARE with your friends

Your result of the quiz

Your result of the survey


Comments

Quiz results

Survey results

Share with friends


or