New

Sci-fi kvíz

Knowledge quiz
Questions 10
Criteria 55% to pass
Play as logged
user
Get stats, badges and other cool features
(after login you will be redirected back to this page)

Play with friends competition
in real time
Online quiz competitions for the best score
Challenge your friends in real time
Create a competition of this quiz and see who of your friends gets the highest score. Share it, engage your friends and challenge them in real time to get the best score. Learn more about quiz competitions
Written in: Hungarian (Magyar)

Az egyik utolsó felkelő támaszpont hófödte lankáit birodalmi lépegetők lepik el. Leiának, Han Solónak, és Chewbaccának menekülőre kell fognia, a nagy sietségben azonban kénytelenek elfogadni Lando Calrissian segítségét, de csapdába esnek. Miközben őket elfogják, Luke a Dagobah rendszerben az utolsó Jedi mestert, Yodát keresi.

John Hammond, a vállalkozó kedvû excentrikus milliárdos borostyánba zárt dinoszauruszvérbõl újraalkotja az õslényeket. Mindössze hónapokkal a tervezett megnyitás előtt meginvitál két jeles dinoszaurusz-szakértőt, Dr. Alan Grantet és Dr. Ellie Sattlert, egyikük szerint azonban a folyamatok csakhamar ellenõrizhetetlenné fognak válni.

A jövőben egy öntudatára ébredt számítógépes rendszer, a Skynet, már szinte az egész emberiséget kiirtotta. Ám egy karizmatikus vezető egyesítette a túlélőket, és megfordították a háború menetét.

Egy botanikus űrhajóst, Mark Watney-t halottnak hiszik társai, miután egy heves viharban nyomát vesztették. Watney túlélte a vihart, mely után egyedül találta magát egy idegen bolygón.

Már többszáz éve, hogy a lakhatatlan Földet elhagyták az emberek, az egész bolygón egy kis robot tevékenykedik csupán, akit valaki bekapcsolva felejtett.

A falmászó többször bizonyította, hogy egymaga képes megszabadítani a világot az idegen erőktől.

Miles Moralest szintén megcsípett egy génmódosított pók, újból felveszi a harcot a bűnözéssel szemben.

Tom, egy városka jó szándékú rendőre bukkan rá a főhősre. Ketten együtt társulva számos izgalmat átélve utaznak országon világon keresztül, miközben Dr. Robotnyik és robot kütyüi folyton a nyomukban vannak.

A Föld órája a végéhez közeledik, az emberiség lassan feléli minden tartalékát. A civilizációnak fel kell készülnie a pusztulásra.

Peter Quill, a kalandor közel sem olyan híres, mint szeretné, nagy bajba kerül, mikor elrabol egy titokzatos gömböt

Results of quiz competition

  Results

SHARE with your friends

Your result of the quiz

Your result of the survey


Comments

Quiz results

Survey results

Share with friends


or