Author: Lars B. Fra

Award Talk Oscarquiz 2017

Test din viden om Oscarhistorien. Læs mere om Award Talk på http://awardtalk.wordpress.com

Knowledge quiz
Questions 13
Criteria 60% to pass
Difficulty Hard
Play as logged
user
Get stats, badges and other cool features
(after login you will be redirected back to this page)

Play with friends competition
in real time
Online quiz competitions for the best score
Challenge your friends in real time
Create a competition of this quiz and see who of your friends gets the highest score. Share it, engage your friends and challenge them in real time to get the best score. Learn more about quiz competitions
Written in: Danish (dansk)

‘La La Land’ har muligheden for at blive den fjerde film som vinder 11 Oscarstatuetter. Men hvilken af disse film er ikke med i den klub?

#OscarSoWhite forbandelsen blev for alvor brudt i år. Men hvor mange af de 20 skuespilnominerede er hvide i år?

Meryl Streep kan i år blive den blot anden skuespiller til at vinde fire Oscars. Hvem var den første?

Scott Rudin har fået sin 8. nominering for at producere ‘Fences’. Med det er han blot én nominering fra at indhente den person med flest producernomineringer (for bedste film) i Oscarhistorien. Men hvem er det Scott Rudin jagter?

Blandt årets nominerede er den person i Oscarhistorien, som har fået flest nomineringer uden at vinde. Hvem er det?

Hvilken af følgende europæiske instruktører har ikke vundet en Oscar? (Oscar for bedste udenlandske film tæller ikke, da denne officielt går til landet og ikke instruktøren)

EGOT er forkortelsen for de folk der har vundet Emmy, Grammy, Oscar og Tony priser. Hvilken af følgende er ikke med i klubben?

Ingen Oscarquiz uden et enkelt spørgsmål om kjoler. Hvem chokerede alle ved at modtage en Oscar iført denne kjole i 1988?

Det er kun sket tre gange at ingen af skuespilvinderne var fra bedste film nominerede film. Sidste gang var 1996 hvor vinderne blev Nicolas Cage (Leaving Las Vegas), Susan Sarandon (Dead Man Walking), Kevin Spacey (The Usual Suspects) og Mira Sorvino (Mighty Aphrodite). Men hvilken film vandt bedste film det år?

Følgende fem personer har været nomineret for skuespil, manuskript og instruktion samme år. Men kun én har formået at blive det to gange. Hvem?

Til dato har 12 danske film været nomineret til bedste udenlandske film. Den første nominering kom i 1957, men for hvilken film?

Tre film har vundet The Big 5 (bedste film, instruktør, manuskript samt begge hovedroller). Hvilken af disse fire har ikke gjort det?

Seks gange er det forekommet at en Oscarkategori blev uafgjort. Den mest berømte var i 1969, hvor bedste kvindelige hovedrolle blev uafgjort. Barbra Streisand var den ene vinder for ‘Funny Girl’, men hvem var den anden?

Results of quiz competition

  Results

SHARE with your friends

Enter your e-mail and get the opportunityto be notified of the competition results to your e-mail

Your result of the quiz

Your result of the survey


Comments

Quiz results

Survey results

Share with friends


or